logo-haderslev
Forside > Aktuelt > Nyheder 2020

Corona restriktoner gælder nu også Haderslev Kommune

For CSK betyder det at al undervisning i VSU stilles i bero fra onsdag den 16. december kl. 16 og konsulenterne på THS aflyser borgerbesøg fra den 17. december. Alle borgere det får betydning for, bliver kontaktet telefonisk eller via SMS. Restriktionerne gælder indtil den 3. januar 2021.

(mere…)

Husk mundbind

På grund af den stigende smittespredning i Danmark har regeringen indført en række nye tiltag. På CSK betyder det, at borgere skal bære mundbind, når de bevæger sig rundt på Bygnaf eller Solsikkevej. Borgere skal ikke bære mundbind, når de deltager i undervisning eller i råd- og vejledningssituationer.

(mere…)

Orienteringsløb i Vesterskoven

Holdet hjernerytmik har fokus på at aktivere hjernen gennem praktiske øvelser med musik og bevægelse i centrum. I denne uge var musikken skiftet ud med fuglefløjt og deltagerne arbejdede med opmærksomhed og hukommelse på et orienteringsløb i Vesterskoven.

(mere…)

Sammenhold og kampgejst på petanquebanen

VSU holdet Krop og hjerne er oftest at finde i køkkenet, hvor de har fokus på alle processer i forbindelse med madlavningen. Men i uge 34 var der lagt op til lettere fysisk aktivitet og inspiration til fritidsinteresser.

(mere…)

Genåbning af CSK

CSK er med i 2. fase af genåbningen efter coronakrisen. Det betyder, at nogle af aktiviteterne genoptages i løbet af de næste 2 uger, mens andre må udskydes, eller fortsat tilbydes som fjernundervisning.

(mere…)

Kunst og Kreativ er startet op igen

CSK er med i 2. fase af genåbningen efter coronakrisen. Kunst og kreativ 1 er et af de VSU hold, der er startet op med undervisning på Bygnaf. Her er de i gang med at tegne – selvfølgelig med god afstand og fokus på ekstra rengøring og hygiejne.

(mere…)

Vejledning på afstand

I sidste uge lavede vi en nyhed, der handlede om, at vi prøver at tænke ud af boksen. Vi fortalte historien om, at det rodede på hørekonsulentens bord, men at der var mening med det. Nu er de første borgere blevet vejledt og instrueret på afstand.

(mere…)

Corona stopper ikke Simon

Simon har fortsat brug for undervisning i VSU på den special tilpassede MTB, som betyder at Simon kan cykle igen. Underviser Torben Nasser har instrueret forældrene i brugen af denne MTB, der er udstyret med en special fodpedal med clips, modsatstyret bremseanordning og elmotor.

(mere…)

Tilbud om fjernundervisning

CSK følger fortsat Statsministeriets anbefalinger og der er derfor ingen undervisning på Bygnaf eller på Solsikkevej. Klik på læs mere for at komme til fjernundervisningssiden.

(mere…)

Nyhedsarkiv

Det sker - arkiv