logo-haderslev
Forside > Aktuelt > Nyheder 2022

Gode cykelben?

Kan man gå til mountainbike på CSK?

Selvom det godt kunne se ud som om, at man kan gå til mountainbike eller på cykelhold her på CSK, så er det altså ikke gode cykelben, der er formålet. Cyklen kan bare være et rigtig godt redskab, når man skal lære nye strategier.

(mere…)

Fællesskaber

Hvad skal der til for at få flere i fællesskaber?  Det har 2 af CSKs dygtige medarbejdere – Nicolai og Torben – været på kursus i og er blevet uddannet til at være Fællesskabsformidlere. Læs mere om hvilken viden de har med tilbage.

De har tilegnet sig stor viden om hvilke fællesskaber der findes, og stor viden om, hvordan deres viden kommer borgerne tilgode.

Det betyder i praksis at vi i hele CSK arbejder med et stort fokus på, at bygge bro til fællesskaber i Haderslev Kommune, således at når undervisningsforløb i CSK nærmer sig sin afslutning, så er borgerne introduceret til relevante fællesskaber, hvor der er mulighed for at engagere sig og bruge sine nye strategier i praksis.

Ikke alene for musikkens skyld

“Now I´ve heard there was a secret chord, that David played and he pleased the lord….” Leonard Chohens lyrik og toner strømmer intenst ud i musiklokalet på CSK Haderslev. Det er Rudy der sidder med guitaren og synger yndlingssangen ”Hallelujah”

 

(mere…)

Nyhedsarkiv

Det sker - arkiv