logo-haderslev
Forside > Aktuelt > Nyheder 2021

Coronarestriktioner i CSK

I CSK kan du fortsat modtage undervisning, rådgivning og vejledning. Vi passer på hinanden, og har fokus på de generelle sundhedsfaglige anbefalinger for at forebygge smittespredning. Undervisning, rådgivning og vejledning kan foregå med fremmøde.

(mere…)

Endelig kom dagen, Mogens længe har ventet på

Mogens har efter en blodprop i hjernen, en meget begrænset gangdistance med stok som hjælpemiddel. Han kommer sjældent ud af sin lejlighed, og det resulterer i inaktivitet og manglende social kontakt. Men det er slut nu. “Nu får jeg min frihed tilbage – jeg skal en tur i Aldi og handle ind” fortæller Mogens.

(mere…)

Husk mindbind

Husk mundbind når du bevæger dig rundt på Bygnaf eller Solsikkevej. Når du deltager i undervisning eller i råd- og vejledningssituationer må du tage mundbindet af.

(mere…)

Corona restriktioner er forlænget foreløbigt frem til 6. april 2021

Det nye år starter med en forlængelse af de restriktioner der før juleferien blev meldt ud. Undervisning, rådgivning og vejledning kan foregå med fremmøde, hvis ikke det kan gennemføres virtuelt. Alle deltagere der modtager voksenspecialundervisning aftaler nærmere med deres undervisere, hvordan undervisningstilbuddet gennemføres.

(mere…)

Velkommen til Kenneth

Velkommen til Kenneth som er ansat som synskonsulent hos Center for Specialundervisning og Kommunikation fra den 1. marts 2021.

(mere…)

Nyhedsarkiv

Det sker - arkiv