Det sker

29. juni 2019
VSU holder sommerferie
VSU holder sommerferie. Sidste undervisningsdag er den 28. juni 2019
Læs mere
1. juli - 2. august 2019
THS konsulenterne holder ferie lidt forskudt
Konsulenterne i THS huset skal også have ferie. Det vil være muligt at ringe til THS huset hele sommeren igennem, men der må forventes lidt ventetid.
Læs mere
12. august 2019
VSU starter på undervisningsåret 2019-2020
Den 12. august starter VSU på undervisningsåret 2019-2020
Læs mere

Nyheder

Sommerafslutning i VSU
Sommerferien i VSU blev markeret med den årlige sommerafslutning. Deltagere fra flere af holdene viste, hvad de har arbejdet med i undervisningsforløbet. Trods nervøsitet og spænding blev der leveret fra deltagerne på musikholdene næsten så taget lettede. Der var udstillet flotte værker fra deltagerne på kreativ holdene og ikke mindst blev der, med stort engagement, fortalt om indhold i undervisningen og nogle af de aktiviteter, som deltagerne selv har stået for at tilrettelægge.
Læs mere
VSU deltager er nu på 2 hjul igen
"Stor dag i dag". Sådan skrev Dorthe i starten af april, da hun, efter 4 år med en tre-hjulet cykel som transportmiddel, havde sat sig som mål at komme på 2 hjul igen, og nu skulle til cykelafprøvning hos VSU. Nu står hun her, 2 måneder efter, med sin nye cykel på 2 hjul. Det har krævet mod og vilje, men med vejledning og undervisning fra de to VSU undervisere Torben og Sofus, er målet nået. Dorthe er blevet trafiksikker på 2 hjul igen. Stort tillykke til Dorthe med den nye cykel.
Læs mere
VSU tur til Sønderballe
Den 27. og 28. maj var VSU på lejrtur ved Sønderballe. I naturskønne omgivelser bød dagene på et program, hvor der både var plads til kreative udfoldelser og viden om mad og sundhed. Nogle af deltagerne overnattede, mens andre kørte hjem om aftenen.
Læs mere
Synskonsulent Dea Dreier er på uddannelse
Dea er lige nu i gang med modul 5 på den pædagogiske diplomuddannelse. Modulet handler om erhvervet hjerneskade og synsnedsættelse hos unge og voksne.
Læs mere
Tina, der er underviser på VSU, har været på søvnvejlederuddannelse
Som søvnvejleder kan Tina vejlede i at få en god søvn igen, igennem enkle teknikker og dokumenteret viden.
Læs mere
Man kan lære at kontrollere sin stammen
Det er aldrig for sent at lære at kontrollere sin stammen. Logopæd Marc Egede arbejder blandt andet med mennesker der stammer i Haderslev Kommune.
Læs mere