Det sker

14. oktober - 20. oktober 2019
VSU holder efterårsferie
VSU holder efterårsferie i uge 42. Vi ses igen i uge 43.
Læs mere

Nyheder

VR-teknologien er nået et skridt videre
Haderslev Kommune bruger som nogle af de første i Danmark, VR-teknologi som supplement til voksenspecialundervisningen. I efteråret 2018 fik de første borgere, der modtog voksenspecialundervisning, muligheden for at opleve Virtual Reality som et professionelt redskab i undervisningen. Startkittet bestod dengang af VR-brillen med tilhørende controller. Nu er controlleren suppleret med handsker. Det gør oplevelsen endnu mere autentisk og der kan undervises i endnu flere færdigheder.
Læs mere
På tur med VSU holdene "På hjul igen"
"På hjul igen" kommer vidt omkring. Mandagsholdet har været på tur til Starup Kirke i det gode vejr, og torsdagsholdet har kombineret cykelturen med lidt kultur og været i Streetdome og på havnen hvor de så sommerfugleudstillingen.
Læs mere
Tina fra VSU har været på SMART training uddannelse
SMART training er som at sende hjernen i fitnesscenter. Gennem fysiske øvelser, der kobles op på farver og ord, kan man hjælpe hjernen til at få bedre hukommelse og fokus. På billedet er det Jannie fra kontoret, der afprøver en af øvelserne, under kyndig vejledning af Tina.
Læs mere
Synskonsulent Dea Dreier er på uddannelse
Dea er lige nu i gang med modul 5 på den pædagogiske diplomuddannelse. Modulet handler om erhvervet hjerneskade og synsnedsættelse hos unge og voksne.
Læs mere
Man kan lære at kontrollere sin stammen
Det er aldrig for sent at lære at kontrollere sin stammen. Logopæd Marc Egede arbejder blandt andet med mennesker der stammer i Haderslev Kommune.
Læs mere